forecast10day in API is always returning 0 for maxhumidity and minhumidity, but returns avehumidity

  • 2
  • Problem
  • Updated 2 years ago
Results for forecast10day API query return 0 for maxhumidity and minhumidity, but return an actual value for avehumidity. Is there a bug or reason why max and min humidity values are always 0?
Photo of wingdspur

wingdspur

  • 4 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 3 years ago

  • 2
Photo of Michael Hill

Michael Hill

  • 3 Posts
  • 1 Reply Like
I too am having this issue, but with results for forecast. I've emailed help@wunderground.com on August 13th (3 days ago), but have not heard back yet. Will update if I ever get a response. I'm not holding my breath though. If this post is 2 months old I'm guessing the devs aren't really sweating the issue unfortunately. 
Photo of wingdspur

wingdspur

  • 4 Posts
  • 1 Reply Like
I emailed help@wunderground.com back on June 21, 2016, received this response on June 22, 2016:

"Thanks for your feedback, we will look into this error"

Followed back up on June 30th to check for any updates to this issue and haven't received any further responses back from them unfortunately.
Photo of Michael Hill

Michael Hill

  • 3 Posts
  • 1 Reply Like
That's a shame. You would think being such a widely used weather api that has such a large user-base they would be a bit prompter when dealing with backend issues and inquiries on such issues like this. I guess all we can do now is (continue to) wait.
Photo of wingdspur

wingdspur

  • 4 Posts
  • 1 Reply Like
Agreed. After this and viewing all the other open issues on this forum, its forcing me to look for alternative options that are actively maintained.