I am not a DEV on this app but an end user. 10 day not working in Chrome. and MS Edge

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 months ago
Google Chrome is up to date
Version 74.0.3729.169 (Official Build) (64-bit)

No 10 Day
Setting not working

Microsoft Edge 44.17763.1.0
Seemed to work until I logged in then no more 10 day

Trying to log out I get 
An error occurred while processing your request.
Reference #30.75123617.1558538522.5bcae72

I did get a notice all so about a recent server update?

I the world for paid for we would ROLE IT BACK!
Just sayin...
Or fix it fast.
Feels like someone messed up, significantly

Software Program Manager
Software Project Manager
IT Manager



Photo of David Nanninga

David Nanninga

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes

Posted 3 months ago

  • 1
Photo of Victoria Gardner

Victoria Gardner, Official Rep

  • 637 Posts
  • 91 Reply Likes
Particularly if you are having problems only with 10-day displays, and they are worse when logged in than when logged out, you almost certainly have corrupted data in your browser.  There are no known issues with the 10-day display.

The best way to clear out the crud is to open the Javascript console, and then go to Storage or Application (the label depends on your browser), and then delete/clear cookies, cache, and local storage for wunderground.com.  Usually this is a right-click on the wunderground url.

In most browsers you can do this with one click per section ("cookies", etc); Safari makes you delete each item in each section one by one, unless you "Clear History", which blasts everything across all the different web sites you use.  If you use Safari, I'm sorry in advance.

This more surgical procedure with the console makes sure you don't damage information you use in other sites.

Once you do all that clearing out, I would suggest being sure to close all windows related to wunderground and opening a fresh, new one to log in with. 

--Victoria