Is it normal to get some difference in temperature between wunderground website and wunderground API?

  • 2
  • Question
  • Updated 3 years ago
Why there is always some difference in temperature when I check the current weather on the wunderground website and wunderground API at the same time? I don't have a paid account yet but the difference I am getting is sometimes up to 4-5 degrees. Is that me or it has something to do with the constant change of data?
Photo of Swapnil Bordiya

Swapnil Bordiya

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 5 years ago

  • 2
Photo of Brendan Hayes

Brendan Hayes, Official Rep

  • 962 Posts
  • 122 Reply Likes
What URL(s) are you seeing it on?
Photo of paps33

paps33

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
I too am seeing differences between the api data and the website. An example difference can be seen by using the following 2 urls and looking at the forecast for the different days...

From site: http://www.wunderground.com/q/31522

From api: http://api.wunderground.com/api/my_ke...
Photo of Swapnil Bordiya

Swapnil Bordiya

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
I am facing the exact same problem as paps33. For example:

http://www.wunderground.com/cgi-bin/f...

and

http://api.wunderground.com/api/7d328...

I am checking the 10 days forecast!
Photo of sstonebpi

sstonebpi

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
Same problem here too. I notice it with the high/low forecast. The current conditions however are entirely accurate.

Website:
http://www.wunderground.com/US/PA/Ohi...

My key:
http://api.wunderground.com/api/74b36...
Photo of WunderWilliam

WunderWilliam

  • 267 Posts
  • 18 Reply Likes
We're currently testing a new forecasting system, but it's only on the website. Once we're satisfied that it's both more accurate and more precise, we'll roll it out to the API and our other products.
Photo of fredrixs

fredrixs

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I'm also having the same problem, are there any news concerning the roll out in to the API.
Photo of Nitish

Nitish

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
I am facing the same issue. I have a paid account. Can anyone get back to me for help