No upload from Aercus Instruments WeatherSleuth device since 28th Jan ... please help!

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 months ago
Hi,

About the same time everyone else started reporting issues my upload also stopped :(

My device is the Aercus Instruments WeatherSleuth that has been successfully uploading data for a number of years (see https://www.greenfrogscientific.co.uk/aercus-instruments-weathersleuth/)

My PWS page is: https://www.wunderground.com/dashboard/pws/ICRAWCRO3

Initially I waited as I'd read that there were SSL issues but they were fixed but I'm still having no joy and can't see where I can make any tweaks ...

This is where it stopped - my timezone is GMT:


Seems last upload was about 5:20pm:


The web interface on the device looks like this:


Does anyone have any suggestions as to how to get this to work again ?

Thanks,
Charles.
Photo of Charles Dawes

Charles Dawes

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 4 months ago

  • 1
Photo of Diogenis Stratidakis

Diogenis Stratidakis

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Same here. Please HELP!!!!!!!
Photo of Edward Flanders

Edward Flanders

  • 3 Posts
  • 4 Reply Likes
Same here, mine stopped yesterday.  I had a spare device to swap it out from and no idea what's going on.
Photo of Edward Flanders

Edward Flanders

  • 3 Posts
  • 4 Reply Likes
I've submitted a support ticket - so will see what comes of it.  There support have been helpful in the past with other issues.
Photo of Charles Dawes

Charles Dawes

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes - me too. The more of us that can do that the better as it gives them more information to work with :)
Photo of Charles Dawes

Charles Dawes

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Well - not sure what happened but at 10am GMT this morning I rebooted and I am now sending data again ... very bizarre !!!