This PWS is not reporting x2

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 months ago
Hello, 
I've got another problem. My 2 PWS (ilubin9 | ilubin11) get a warning on WU pages as: This PWS is not reporting. They shut down in WU in the similar time. What's going on? 

I've checked station they work corectly. It's quite hard for me cause they are on roofs in other part of city.
Photo of Adrian Stankiewicz

Adrian Stankiewicz

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 3 months ago

  • 1
Photo of Tim Roche

Tim Roche, Official Rep

  • 328 Posts
  • 36 Reply Likes
We did not receive any data from your stations today until 13:01 utc.  Please make sure they are reporting correctly.  Additionally I see the stations are sending data to an IP address rather than the a record rtupdate.wunderground.com   Please ensure your station software is correctly obeying the dns ttl
Photo of nadhik sadhik

nadhik sadhik

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
I just transferred weatherlink 5.9.2 and VWS 15.0 connected to a Vantage Pro2 from a desktop Win 7 machine to a wireless HP mini notebook. Installation seemed fine, VWS is receiving data and every time I manually select upload to WU several thousand data points scream by. But on the web WU is saying my station KAZOROVA9 has not been reporting for 2 days. What am I missing? Thanks,
https://bluestacks.vip/
https://textnow.vip/
https://downloader.vip/vpn/
(Edited)
Photo of Victoria Gardner

Victoria Gardner, Official Rep

  • 186 Posts
  • 26 Reply Likes
Nadhik, has this resolved for you?  I see the station reporting now.

Victoria Gardner
victoria.gardner@ibm.com