Unable to send weather station data for 4 days

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
Hello all at WU!

For 4 days now, my software is totally unable to send data of my weather station to WU. It is send via POST on http://weatherstation.wunderground.com/weatherstation/updateweatherstation.php and the only result I obtain is usage page. It has worked for 10 months like charm and now, I have this error...
Is something have change with this call? Is there an open issue/ticket on this? Could you help me?

Thanks a lot in advance for your help.
Pierre
Photo of Pierre Lannoy

Pierre Lannoy

  • 13 Posts
  • 6 Reply Likes
  • frustrated

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Brendan Hayes

Brendan Hayes, Official Rep

  • 962 Posts
  • 122 Reply Likes
It should work with a standard POST.  The only updates we've made have been to sure up the POST submits, but maybe your software was making a slightly incorrect POST previously and when making POST work correctly on our side, it came in conflict with something that previously worked.  Can you post your POST here so we can compare?
Photo of Pierre Lannoy

Pierre Lannoy

  • 13 Posts
  • 6 Reply Likes
Hi Brendan.
Thanks for your clear answer.
I've just investigated the case and I've found something totally crazy: the order of parameters (key:value) matter for your server. If the first parameter is dateutc, I've get an error (for example), if i put it in different order it will do the job.
That's totally unbelivable! Why is it like that? And did you have plan to allow random order?

Pierre
(Edited)