Unexpected response - don't know what to do.

  • 4
  • Problem
  • Updated 6 years ago
I'm fairly new at this, but have had the map working well for about 2 weeks. Today I got this in return and don't know why. Help?
{
"response": {
"version": "0.1"
,"termsofService": "http://www.wunderground.com/weather/a..."
,"features": {

"animatedradar": 0

}

,
"error": {
"type": "invalidimage"

}

}

}
Photo of steve@workings.com

steve@workings.com

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 6 years ago

  • 4
Photo of arclance

arclance

  • 29 Posts
  • 0 Reply Likes
I have been getting the same error since
2012-06-05 | 07:44:42 PM EDT
so it looks like something is wrong with the radar image servers.
Photo of jrquint

jrquint

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Still going 12 hours later!?
Photo of arclance

arclance

  • 29 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes it's still going for me too.
Photo of wigging

wigging

  • 15 Posts
  • 0 Reply Likes
Having the same problem too.
Photo of steve@workings.com

steve@workings.com

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
And yesterday I unveiled this as part of a bigger app. Bummer. How much does WU staff monitor this forum? Is there another way to ask them to fix it?
Photo of arclance

arclance

  • 29 Posts
  • 0 Reply Likes
You can sumbit a support ticket here.
http://wuhelp.wunderground.com/index....
Pick API/XML Feeds from the list and click next to get the form to fill out.
I usually get a reply in 1 to 3 days.
Photo of steve@workings.com

steve@workings.com

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
I did that, and also sent an email to support@wunderground.com. Trying to raise *somebody*.
Photo of wigging

wigging

  • 15 Posts
  • 0 Reply Likes
Seems to be fixed now.
Photo of arclance

arclance

  • 29 Posts
  • 0 Reply Likes
Also working here now.
Photo of Brendan Hayes

Brendan Hayes, Official Rep

  • 962 Posts
  • 122 Reply Likes
Unfortunately the problem is very sporadic. We're trying to track it down, but have trouble reproducing the error. I'm sorry there has been a lag in answering, we continue to investigate the issue.
Photo of John Celenza

John Celenza

  • 40 Posts
  • 21 Reply Likes
Hi,

To help us resolve this issue, can you send us along a URL of a request that fails? I know the problem can be sporadic, but giving us a URL to bang on will help.

We are having trouble reproducing the problem, which I imagine is probably surprising to people experiencing the problem!

I also second Brendan's apology for the lag in responding to this post. We have been working on the issue, though.

Thanks.
Photo of arclance

arclance

  • 29 Posts
  • 0 Reply Likes
Here is mine.

http://api.wunderground.com/api/APIKE...

The analytics page shows this

/animatedradar/image.gif?centerlat=lat¢erlon=lon&radunits=km&radius=150&width=500&height=500&newmaps=1&rainsnow=1&reproj.automerc=1&num=15&delay=75&timelabel=1&timelabel.x=0&timelabel.y=495

so the server may be mangling the url.
Photo of John Celenza

John Celenza

  • 40 Posts
  • 21 Reply Likes
Thanks :-) I have put in my key and started hitting this URL to reproduce.
Photo of arclance

arclance

  • 29 Posts
  • 0 Reply Likes
Ok good.