Joining the Community is Easy!

Our community is a great place to share and connect with other people that are passionate about the same things you are. Get your questions answered, share your ideas and feedback, get your problems solved, and give back by helping others! It only takes a minute to get started.

Get Started Today

  • Step 1: Sign Up
  • Step 2: Follow Categories

Conversations

Conversations 141 - 160 of 845
Photo of Kevin Key
API rain total not matching website
Hi, Currently the website is showing 0.04" of rain for today (which is correct), yet the API is showing 0.41" rain for the precip_today_...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Sam Nickolls
Problem loading radar maps, documentation page formatting corrupted
I can load satellite maps, but not radar maps of any kind. It doesn't even return an image and I have no errors in my browser console or ...
  • 5 me toos
  • 10 replies
  • Problem
Photo of Holger Klenk
Wrong location
Hi, my location is wrong, im in Germany Öhringen, the location attribute says FR Lauterbourg. What's wrong? Attached a screenshot of my a...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Frei Von Datenstau
German geodata horribly wrong
German geodata, especially city names, is horribly wrong. For example /geolookup/q/51.5,8.120739.json returns "city": "Schnapshof", wich...
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of Zachary Schaffter
Animatedradar call is hitting a cross-origin error
I'm using an angular app to hook into the wunderground api.  Currently I have two GET requests: ------------------------ //GET forecast ...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Problem
Photo of James Anding
Doc page is unusable
Your doc's page is unusable. It's been that way for days.
  • 4 me toos
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Andreas Müller
Wrong longitude or latitude
I just recognized a strange behaviour of the json url: If the url has the correct longitude and latitude values ( http://api.wundergro...
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of zahra k
Brussels (EBMB station) data is not accessible!
Hi, I wanted to check something in the historical data of Brussels (particularly EBMB), but for some reason I can not access the data. Al...
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of vespino
UV is -1
I have built an app for Relay for Life which is a fundraiser to support cancer research. As a gimmick I included a little sun icon that s...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of mstocks
ZIp API Errors
We have been using these API calls with a zip code for over 5 years without an issue.  Recently they calls are not returning any data for...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Milika
wunderground API usage alert - false!
Hi,m just got a wunderground API usage alert. It says i used 11 calls/min at 4.30am today. But i use it only for personal project and cal...
  • 2 me toos
  • 2 replies
  • Problem
Photo of John Joske
Wrong Location
Locations seemed have changed or the same url, for example  the url q/zmw:00000.1.94868.json used to have a location of Melbourne, but no...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Michael Parment
No night information in the icon element
Why is it different information in the icon and icon_url element in the forecast current_observation. I have this information "icon":"cl...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
Photo of alexia borelva
Get current condition of wherei am using api url and Lat/longw
I wokld like to use a valid api url that accep lat and long, but can't find models. In fact, i would like to get current condition of my...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Bert Bernardo
Problem with PWS link
When I use this link I get an Error returned. Any thoughts on what im doing wrong? http://api.wunderground.com/api/XXXXXXXXXXXXXXX/condit...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Brendan Hayes
Trouble with the API right now
We released a file that made bad city matches and is creating load problems on the API.  We identified the problem and are fixing it and ...
  • 2 me toos
  • 7 replies
  • Problem
Photo of arduino1231
Problem uploading data
Hi I have problems with uploading my data to Wunderground. It worked very good about 1 month (I used this link: http://wiki.wunderground...
  • 2 me toos
  • 1 reply
  • Problem
Photo of James Anding
Is it just my opinion, or what. I don't think I've been able to run 7 days in a row without something not working correctly.
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of brettwilhelm
Excel 2013 "history" API formula not returning values other than for today's date.
This is my API Webservice formula, which is returning #VALUE! error when I use a plug date other than today. It works perfectly for toda...
  • 3 me toos
  • 4 replies
  • Problem
Photo of Brendan Hayes
Location issues
There was some code that went out last week that caused some cities to have multiple returns.  We are going to look into that this week t...
  • 3 me toos
  • 4 replies
  • Problem